Jobba hos oss

Vill du bli en del av Målargruppen i Jämtland?

Är du intresserad av att jobba hos oss och tror att du skulle passa in i vårt team är du alltid välkommen att skicka in din ansökan. Vi letar alltid efter duktiga arbetskamrater som vill hjälpa oss att måla Jämtland och Västernorrland. 

Just nu söker vi efter en utbildad och serviceinriktad målare (heltidstjänst) samt en målare för timanställning. Våra kundgrupper är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och byggföretag. Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag.

Målarfirma i Jämtland

Målargruppen i Jämtland AB är ett entreprenörsdrivet företag med en företagskultur som andas initiativförmåga och noggrannhet. Vi ser att du har en god förmåga att arbeta självständigt och effektivt samt planera för förekommande moment inom måleriyrket och leverera arbetet med hög kvalitet. Det är även viktigt för oss att du har en god social kompetens och sätter kunden i första rum. Du ska kunna hålla en god kommunikation och visa respekt för såväl kunder som medarbetare. Detta för att alltid leverera ett gott samarbete och god kamratskap.   

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg anställning i ett roligt team och varierande arbetsuppgifter med olika typer av större och mindre uppdrag. Hos oss har du alltid nära till Jämtlands fjäll och Västernorrlands vackra kust.

Krav

För att bli en del av Målargruppen i Jämtland krävs det att du är utbildad målare, har B-körkort och är bosatt i Åre/Östersund med omnejd.

"I Jämtland är artut att vara, fagert om sommarn då öringen hugger och hjortrona locka. Roligt om vintern, på skidorna glida i milsvida fjäll."

Vill du bli en del av Målargruppen?