Målare i Vemdalsfjällen

Din målare i Vemdalen och Dalafjällen.

Vemdalsfjällen & Dalafjällen

Vi målar inomhus och utomhus åt företag, privatpersoner, BRF och fastighetsägare runt om i Dalafjällen, Sälen, Idre, Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen, Tänndalen och Lofsdalen.

Din målerifirma i Vemdalen och Dalafjällen

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom målning utvändigt och invändigt runt om i Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen, Tänndalen och Lofsdalen. Vi brinner för hantverket kring måleri och tar hand om målningen från förarbete till färdigt resultat. Är du osäker på vad du behöver, har en idé eller vill ha en offert kan du alltid kontakta oss. 

Våra måleritjänster i Vemdalen & Dalafjällen

Fasadmålning

Alla byggnader behöver med jämna mellanrum fräscha upp fasaden och alla byggnader behöver målas någongång för första gången. Vi målar alla typer av fasader runt om i Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen, Tänndalen och Lofsdalen. Med vår erfarenhet tar vi hand om allt från villan i vanlig akrylat till de äldre husen med linolja.

Inomhus & Utomhus

Oavsett om det gäller privata eller allmänna utrymmen, stora eller små uppdrag runt om i Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen, Tänndalen och Lofsdalen målar vi allt både invändigt och utvändigt. Vi sköter även tapetsering. Från tak till golv, trapphus till balkonger, fönster till foder.

Underhåll & Nyproduktion

Behöver du en målare i Vemdalen eller Dalafjällen? Vi står till tjänst för underhåll, ombyggnation, nyproduktion eller ommålning. Vi målar alla typer av hus och byggnader runt om i Vemdals- och Dalafjällen. Från lägenheten och villan, till fritidshuset, stugan och garaget.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

ROT-avdraget kan ge dig som anlitar en målare samt bor och äger en bostad en skattereduktion på 30% eller max 50 000 kronor på arbetskostnaden.  

Färgsättning

Är det dags för en uppdatering med en ny färg? Eller behöver du hjälp med färgsättning av en ny byggnad i Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen, Tänndalen eller Lofsdalen? Vi hjälper till med färgsättning av ombyggnationer, underhåll, nyproduktion och ommålning. Självklart tar vi även hand om underhåll och målningen. Vi målar med allt från akrylat, slamfärg och oljefärg till linolja och äkta trätjära.

Kundgrupper

Målargruppen utför uppdrag i Vemdalen åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och offentliga intuitioner. Vi målar alla typer av hus och byggnader för både större och mindre projekt. 

Målare Vemdalen

Vi brinner för att måla Vemdalsfjällen lika vackert invändigt som utvändigt. Är du intresserad av att jobba som målare i Vemdalen ska du läsa mer om att jobba hos oss, vi är alltid på jakt efter kompetent personal som passar in hos oss. Vi är ett stolt team av målare i  Målargruppen!

 

Vill du veta mer om vad vi som målare i Vemdalen kan göra för dig ska du läsa mer om våra måleritjänster. Är du intresserad av att anlita oss och vill ha en kostnadsfri offert eller behöver du råd? Då ska du kontakta oss. Vi ser framemot att höra från dig!

Målare vemdalen

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Då är du välkommen att kontakta oss.