Målare Östersund

Din målare i Östersund.

Östersund

Behöver du en målare i Östersund har du kommit rätt. Vi målar inomhus såväl som utomhus, tapetserar och fixar förarbetet. Vi målar åt företag, privatpersoner, BRF och fastighetsägare runt om i Östersunds kommun.

Din målerifirma i Östersund

Är det dags att anlita en målare i Östersund? Vi på Målargruppen i Jämtland AB erbjuder ett brett utbud av måleritjänster invändigt och utvändigt. Vi tar hand om allt från förarbete till färdigt resultat, från målartvätt och färgborttagning till tapetsering och målning. Vi verkar runt om i Jämtlands län med flera målare i Östersund. Vi brinner för hantverket och hjälper dig gärna att göra din idé till verklighet. Vill du ha en offert eller rådfråga oss är du alltid välkommen att höra av dig. 

Våra måleritjänster i Östersunds kommun

Fasadmålning

Vi målar alla typer av fasader runt om i Östersund, oavsett om det gäller nyproduktion eller för att fräscha upp befintlig fasad. Vi har ett brett utbud av kunskap inom olika typer av färg och kan därför ta hand om allt från villan i vanlig akrylat till de sekelskifteshusen med linolja.

Inomhus & Utomhus

Oavsett om du behöver hjälp invändigt eller utvändigt är vi din målare i Östersund. Vi målar allt från golv till tak, trapphus till balkonger och fönster till foder. Oavsett om det gäller allmänna eller privata byggnader, stora eller små uppdrag runt om i Östersunds kommun.

Underhåll & Nyproduktion

Vi står till tjänst inom all målning och tapetsering oberoende om det gäller underhåll, ombyggnation, nyproduktion eller ommålning. Vi målar alla typer av byggnader till företag, privatpersoner och BRF i Östersunds kommun. Lägenhet, villa, garage, hotell, industri eller fritidshus spelar inte oss någon roll.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

Färgsättning

Är det dags att välja färg till nybygget, eller har du tröttnat på färgen du har idag? Att välja rätt färg till rätt område kan vara en utmaning. Behöver du hjälp med färgsättning i Östersunds kommun står vi till tjänst. Vi hjälper till med färgsättning av alla typer av ombyggnationer, underhåll, nyproduktioner och ommålningar. Självklart tar vi även hand om underhållet och själva målningen. Med vår erfarenhet kan vi måla allt från akrylat och slamfärg till oljefärg och linolja. Vi hjälper även till med tapetsering i Östersund. 

Hur mycket färg behövs?

Det beror på den totala ytan som ska målas, vilken typ av färg som ska användas och hur många gånger den ska strykas. Exkluderat områden som inte ska målas, så som dörröppningar, fönster eller andra till exempel bröstpanelen. För att få ett bra mått multiplicerar du antalet kvadratmeter med antalet strykningar. Sedan delar du siffran du fått fram med kvadratmeter/liter värdet som brukar finnas på färgburkarna. Finns det inget värde på burken finns olika färgkalkylatorer att använda, eller tumregeln 10 liter färg för 30 kvadratmeter. Eller så kan du lämna det åt oss. 

Kundgrupper

Jämtländska Målargruppen utför uppdrag i Östersunds kommun åt alla. Vi har inga referenser gällande kundgrupper utan brinner för att lösa stora som så projekt. Så oavsett om du hör av dig som företag, fastighetsägare, bostadsrättsförening, privatperson eller offentliga intuition kan vi hjälpa dig. 

Måleri Östersund

Vi brinner för att hålla Östersund lika vackert på utsidan om insidan. Vill du veta mer om vad vi som målare i Östersund kan göra för dig ska du läsa mer om våra måleritjänster. Är du intresserad av att jobba som målare i Östersund kan du läsa mer om att jobba hos oss, vi är alltid på jakt efter kompetent personal. Vi är stolta över att Målargruppen är ett härligt team av målare i Östersund! Vill du ha en kostnadsfri offert eller behöver råd? Då ska du kontakta oss. Vi ser framemot att höra från dig!  

Målare Östersund

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Då är du välkommen att kontakta oss.