Målare Åre

Din målare i Åre.

Åre

Letar du målare i Åre har du hittat rätt. Vi målar inomhus och utomhus åt företag, privatpersoner, BRF och fastighetsägare runt om i Åre kommun. Vårt kontor hittar du i Undersåker.

Målerifirma i Åre

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom måleri utvändigt och invändigt runt om i Åre. Vi brinner för hantverket och tar hand om målningen från förarbete till färdigt resultat. Det innebär att vi såklart hjälper dig med färgsättning och utför förarbetet med spackel, slipning och tvättning. Vår ambition är ett resultat som håller länge. Är du osäker på vad du behöver, har en idé eller vill ha en offert kan du alltid kontakta oss. 

Våra måleritjänster i Åre kommun

Fasadmålning

Vi målar alla typer av fasader runt om i Åre. Alla byggnader behöver med jämna mellanrum fräscha upp fasaden. Klimatet och nederbörden i Åre gör det extra viktigt att underhålla fasaden med jämna mellanrum. Vi tar hand om allt från villan i vanlig akrylat till de äldre husen med linolja.

Inomhus & utomhus

Vi målar allt från tak, golv och trapphus till balkonger, fönster och foder. Oavsett om det gäller privata eller allmänna utrymmen, stora eller små uppdrag runt om i Åres kommun. Vi hjälper även till med tapetsering. Vi möter dina behov där du behöver en målare i Åre, stort som smått.

Underhåll & nyproduktion

Oavsett om det gäller underhåll, ombyggnation, nyproduktion eller ommålning står vi till tjänst. Vi målar alla typer av byggnader i Åre kommun. Från lägenheter och villor, till fritidshus, trapphus, stugor och garage. Vi hjälper även självklart till med färgsättning och förarbete.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

ROT-avdraget kan ge dig som anlitar en målare samt bor och äger en bostad en skattereduktion på 30% eller max 50 000 kronor på arbetskostnaden.  

Färgsättning

Är det dags för en uppdatering med en ny färg? Eller behöver du hjälp med färgsättning av en ny byggnad kring Åre? Vi hjälper till med färgsättning av ombyggnationer, underhåll, nyproduktion och ommålning. Självklart tar vi även hand om underhåll och målningen. Vi målar med allt från akrylat, slamfärg och oljefärg till linolja. 

Hur mycket färg går åt?

Knepet är att först veta den totala ytan som ska målas, i kvadratmeter. Kom ihåg att räkna bort fönster, dörröppningar och andra större områden som inte ska målas. Sedan multiplicerar man antalet kvadratmeter med antalet strykningar som kommer behövas. Slutligen delar man siffran man fått fram med kvadratmeter per liter värdet som brukar finnas på färgburkarna. Saknas det värdet finns flera olika färgkalkylatorer att använda, eller tumregeln 10 liter färg för 30 kvadratmeter. 

Kundgrupper

Jämtländska Målargruppen utför uppdrag i Åres kommun åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och offentliga intuitioner. Vi målar alla typer av hus och byggnader för både större och mindre projekt. Din målare i Åre oavsett uppdrag.

Förarbete

Bra grundarbete är det viktigaste för att få ett hållbart och snyggt resultat. Därför är det viktigt att aldrig fuska med just det. Förarbete inkluderar steg som skrapning, tvättning, slipning och spackling. Även tapeter behöver noggrant grundarbete för ett lyckat resultat. Vill du ha hjälp med allt från förarbete till färdigt resultat är vi målarna du söker i Åre. 

Vill du arbeta som målare i Åre?

Är du intresserad av att jobba som målare i Åre och tror att du skulle passa in i vårt team är du alltid välkommen att skicka in din ansökan. 

Just nu söker vi efter en utbildad och serviceinriktad målare (heltidstjänst) samt en målare för timanställning. 

Jämtländska målargruppen AB

Målare Åre

Som målare i Åre har vi förmånen att arbeta i ett av Sveriges vackraste landskap. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att göra Åre lika vackert på insidan som på utsidan. Alltså brinner vi för att hjälpa dig att måla invändigt som utvändigt. Du kan vända dig till oss som såväl privatperson som företag, BRF och fastighetsägare. 

 

Första intrycket är viktigt och därför erbjuder vi måleritjänster utvändigt genom målning av fasader, balkonger, byggnader och fönster. Även om det är utsidan som ger insidan en chans, är interiören lika viktig. Därför erbjuder vi självklart även invändig målning och tapetsering av allt från villan eller lägenheten till trapphuset eller kontoret. Läs mer om våra måleritjänster.

 

Vi är stolta över att vara ett härligt team målare i Åre med hög och bred kompetens för att hjälpa våra kunder med sina behov, stora som små.  Hör av dig nedan för en kostnadsfri offert.

Målargruppen i Jämtland AB. Målare Åre

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Då är du välkommen att kontakta oss.