Målare Sundsvall

Din målare i Sundsvall.

Sundsvall

Behöver du en målare i Sundsvall? Vi på Målargruppen i Jämtland målar inomhus och utomhus åt företag, privatpersoner, BRF och fastighetsägare runt om i Sundsvall.

Din målerifirma i Sundsvall

Vi är målerifirman som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom målning runt om i Sundsvall. Vi målar såväl utvändigt och som invändigt och tar självklart hand om allt från förarbete till färdigt resultat. Vi hjälper även till med tapetsering. Är du osäker på vad du behöver, har en idé eller vill ha en offert kan du alltid kontakta oss. 

Våra måleritjänster i Sundsvall

Fasadmålning

Alla byggnader behöver med jämna mellanrum fräscha upp fasaden och alla byggnader behöver vid något tillfälle målas för första gången. Vi målar alla typer av fasader runt om i Sundsvall, oavsett om det är underhåll eller nyproduktion. Med erfarenhet tar hand om allt från villan i vanlig akrylat till de äldre husen med linolja.

Inomhus & Utomhus

Med flera målare i Sundsvall målar vi allt från tak, golv och trapphus till balkonger, fönster och foder. Oberoende om det gäller privata eller allmänna utrymmen och storlek på projekt så kan vi hjälpa dig. Vi handplockar ett team utefter dina behov och löser därför såväl stora som små uppdrag. Vi står även till tjänst med tapetsering invändigt.

Underhåll & Nyproduktion

Vi målar alla typer av hus och byggnader runt om i Sundsvall och Västernorrland. Oavsett om det gäller underhåll, ombyggnation, nyproduktion eller ommålning står vi till tjänst, och då självklart från förarbete till färdigt resultat. Våra målare i Sundsvall målar allt från lägenheter och villor, till fritidshus, stugor och garage.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

Färgsättning

Behöver du hjälp med färgsättningen av en nybyggnad eller är det bara dags att för en uppdatering med ny färg? Vi hjälper till med färgsättning av ombyggnationer, underhåll, nyproduktion och ommålning runt om i Sundsvall. Självklart tar vi även hand om målningen från förarbete till färdig målning. Vi har erfarenhet inom de flera typer av färg och målar med allt från akrylat och slamfärg till oljefärg och linolja 

Beräkna färgåtgång

För att räkna ut hur mycket färg det kommer gå behöver du först veta den totala ytan som ska målas i kvadratmeter. Detta är exklusive fönster, dörröppningar och andra större områden som inte ska målas. Multiplicera sedan antalet kvadratmeter med antalet strykningar som kommer behövas. Slutligen delar du siffran du räknat fått fram med kvadratmeter per liter. Detta värde hittas oftast på färgburkarna då det varierar beroende på vilket typ av färg. Hittar du det inte finns flera olika färgkalkylatorer att använda, eller tumregeln 10 liter färg för 30 kvadratmeter. 

Kundgrupper

Jämtländska Målargruppen utför måleriuppdrag i Sundsvalls kommun åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och offentliga intuitioner. Vi målar alla typer av hus och byggnader för både större och mindre projekt, från fritidsstugan till lägenhetsbyggnationer. 

Målare Sundsvall

Vi brinner för att måla Sundsvall lika vackert på utsidan om insidan. Under våra måleritjänster kan du läsa mer om vad vi som målare i Sundsvall kan göra för dig. Vi är letar dessutom ständigt efter duktiga arbetskamrater så är du målare i Sundsvall är du alltid välkommen att skicka in din ansökan. Här kan du läsa mer om att jobba hos oss. Vi är stolta över att Målargruppen består av ett är ett härligt team av målare i Sundsvall och runtom i Jämtland och Västernorrland. Är du på jakt efter råd, vill veta mer eller vill ha en kostnadsfri offert ska du kontakta oss. Vi ser framemot att höra från dig!

Målare Sundsvall

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Då är du välkommen att kontakta oss.