Målare Åre och Östersund

Din målare i Åre och Östersund.

Åre/Östersund

Vi målar inomhus och utomhus åt företag, privatpersoner, BRF och fastighetsägare runt om i Åre, Östersund, Undersåker, Järpen, Storlien, Vålådalen, Duved, Krokom, Svenstavik, Bydalen och Brunflo. Vårt kontor hittar du i Undersåker.

Målare Åre och Östersund

Vi på Målargruppen brinner för hantverket kring måleri och tar hand om målningen från förarbete till färdigt resultat. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom målning och tapetsering såväl invändigt som utvändigt runt om i Åre och Östersund. Är du osäker på vad du behöver, har en idé eller vill ha en offert är du alltid välkommen att höra av dig till oss. 

Målargruppen, målare i Åre och Östersund

Våra måleritjänster i Åre & Östersunds kommuner

Fasadmålning

Har du en byggnad som behöver fräscha upp fasaden? Eller en nyproduktion som ska målas? Oavsett tar vi hand om allt från villan i vanlig akrylat till de äldre husen med linolja. Vi målar alla typer av fasader runt om i Åre och Östersund.

Inomhus & utomhus

Vi målar allt från tak, golv och trapphus till balkonger, fönster och foder. Även viss restaurering. Oavsett om det gäller privata eller allmänna utrymmen, stora eller små uppdrag runt om i Åre och Östersunds kommuner.

Underhåll & nyproduktion

Vi står till tjänst oavsett om det gäller underhåll, ombyggnation, nyproduktion eller ommålning. Vi målar alla typer av hus och byggnader i Åre och Östersund. Från lägenheter och villor, till fritidshus, stugor och garage.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

ROT-avdraget kan ge dig som anlitar en målare samt bor och äger en bostad en skattereduktion på 30% eller max 50 000 kronor på arbetskostnaden.  

Färgsättning

Vi hjälper till med färgsättning av nyproduktion eller vid renoveringar i Åre och Östersund med omnejd.  Från färgidé till underhåll och ommålning oavsett om det gäller ombyggnationer, underhåll, nyproduktion och ommålning. Vi har erfarenhet av olika typer av färger som akrylat, slamfärg, oljefärg, linolja och äkta trätjära. 

Kundgrupper

Målargruppen utför uppdrag i Åre och Östersunds kommun åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och offentliga intuitioner. Vi målar alla typer av hus och byggnader för både större och mindre projekt. 

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Då är du välkommen att kontakta oss.