Målare i Ragunda & Västernorrland

Din målare i Ragunda & Västernorrland.

Ragunda/Västernorrland

Vi målar inomhus och utomhus åt företag, privatpersoner, BRF och fastighetsägare i Sundsvall, Sollefteå, Hammarstrand, Kramfors, Indal, Liden, Bräcke och Ragunda. Vårt kontor finner du i Hammarstrand.

Din målerifirma i Ragunda & Västernorrland

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom målning utvändigt och invändigt runt Sundsvall, Sollefteå, Hammarstrand, Kramfors, Indal, Liden, Bräcke och Ragunda. Vi tar hand om allt från förarbete till färdigt resut, oavsett storlek på projekt. Vi brinner för hantverket kring måleri och att måla Västernorrland lika vackert invändigt som utvändigt. Behöver du en målare i Ragunda eller Västernorrland ska du kontakta oss. 

Våra måleritjänster i Ragunda & Västernorrland

Fasadmålning

Har du en byggnad som behöver fräscha till fasaden eller en nybyggnad som ska få färg? Vi målar alla typer av fasader runt om i Sundsvall, Sollefteå, Hammarstrand, Kramfors, Indal, Liden, Bräcke och Ragunda. Med erfarenhet tar vi hand om allt från villan i vanlig akrylat till de äldre husen med linolja.

Inomhus & Utomhus

Vi målar allt från tak, golv och trapphus till balkonger, fönster och foder. Vi hjälper även till med tapetsering och förarbete. Oavsett om det gäller privata eller allmänna utrymmen, stora eller små uppdrag runt om i Ragunda och Västernorrland.

Underhåll & Nyproduktion

Målargruppen står till tjänst oberoende av om det gäller underhåll, ombyggnation, nyproduktion eller ommålning. Vi målar alla typer av hus i Sundsvall, Sollefteå, Hammarstrand, Kramfors, Indal, Liden, Bräcke och Ragunda. Från lägenheter, fritidshus och villor till garage, industrier och trapphus.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

ROT-avdraget kan ge dig som anlitar en målare samt bor och äger en bostad en skattereduktion på 30% eller max 50 000 kronor på arbetskostnaden.  

Färgsättning

Behöver du hjälp med färgsättning av en ny byggnad omkring Ragunda och Västernorrland? Eller är det dags för att uppdatera med en ny färg?  Självklart hjälper Målargruppen även till med färgsättning av ombyggnationer, underhåll, nyproduktion och ommålning. Förutom att vi tar hand om underhåll och målningen. Vi målar med allt från akrylat, slamfärg och oljefärg till linolja och äkta trätjära.

Kundgrupper

Målargruppen utför uppdrag i Sundsvall, Sollefteå, Hammarstrand, Kramfors, Indal, Liden, Bräcke och Ragunda åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och offentliga intuitioner. Vi målar både större och mindre projekt oavsett om det gäller villan, stugan eller industribyggnad. 

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Då är du välkommen att kontakta oss.