Våra tjänster

Vi målar Jämtland och Västernorrland, invändigt och utvändigt. 

Fasader & balkonger

Vi utför målning utvändigt på olika typer av fasader, balkonger och byggnader. Vi målar även äldre hus med linolja. Alltså kan vi hjälpa dig oavsett vilket material fasaden består av. Från trä och tegel till puts och plåt.

Fönster

Börjar dina fönster se slitna ut? Vi utför fönstermålning med förarbete oavsett vilken typ av byggnad. Vi kan även sköta restaurering och se till att det kittas om där det behövs. Resultatet blir etiskt tilltalande och hållbart.

Trapphusmålning

Hur ser trapphuset i din BRF ut? Eller ditt privata trapphus? Första intrycket är viktigt. Därför färgsätter och målar vi trapphus i både allmänna och privata utrymmen för att välkomna både boende och besökare.

Invändig målning & tapetsering

En ny färg kan ge nytt liv åt ett helt rum. Vi hjälper dig med invändig målning och tapetsering. Med allt från förarbete, färgsättning och mönsterpassning till själva tapetseringen och målningen. Vi målar såväl väggar som tak invändigt.

Ombyggnation

Är det dags att bygga om eller bygga ut? Vi på Målargruppen i Jämtland AB hjälper dig med målningen. Vi kan ta hand om färgsättningen och se till att den nya byggnaden eller tillbyggnaden passar ihop med orginalet.

Nyproduktion

Vi hjälper till med färgsättning och målning vid nyproduktioner oavsett vad det gäller för typ av byggnad. Rätt målning och rätt färg är inte bara för estetik utan även för hållbarhet. Färgen skyddar materialet från väder och slitage.

Underhåll

All typ av målning behöver någon gång underhållas för att se fräsch ut och hålla längre. Vi utför underhållsmålning runt om i Jämtland. Det innebär även att vi sköter förarbete och noggrann grund för ett resultat som håller.

Ommålning

Behöver du en ny färg på villan, radhuset eller kanske förrådet? Då kan vi hjälpa dig med färgsättning och ommålning. Vi utför självklart även ommålning och omtapetsering inomhus på väggar och tak.

Vill du använda ROT-avdrag? Det löser vi!

ROT-avdraget kan ge dig som anlitar en målare samt bor och äger en bostad en skattereduktion på 30% eller max 50 000 kronor på arbetskostnaden.  

Vi målar Jämtland och Västernorrland

Oavsett om du har ett flerbostadshus, radhus, villa, fritidshus, fjällstuga, garage eller förråd som behöver färg, är vi målarfirman för dig i Jämtland. Vi målar med allt från akrylat, slamfärg och oljefärg till linolja och äkta trätjära.  Vi utför självklart även grundarbetet som krävs för en lyckad målning. 

Vi målar åt privatpersoner, företag, BRF, fastighetsägare och offentliga institutioner. Vid önskemål fakturerar vi med ROT-avdrag. Välkommen att kontakta oss vid frågor, önskemål, funderingar eller för en offert. 

Vi kan hjälpa dig att blanda färg i Åre